Mepusa den grusomme

- Bokserie for barn -

Bøkene kan brukes til å snakke med barn om følelser og likeverd. Hvordan kan man få frihet til å være seg selv samtidig som man tar hensyn til de rundt seg?

Jeg er opptatt av å finne gode verdier å leve etter, samt at man lærer seg å være tolerante og empatiske overfor hverandre. Enkelt i teorien men ikke alltid så lett i praksis. 

I Bonvika får du lese om terrorkatter som liker å plage redde mus, tøffe kamikazemus og måser som skiter bomber og granater.

Grisete griser som elsker gjørme og fjertefester og renslige og fargerike yogasauer som vil ha det rent og stille rundt seg. 

Skrivingen har gitt meg mye glede og latter og nå er de blitt til bøker slik at flere kan få glede av dyrene i Bonvika. 

Dyrene i Bonvika

Sjekk persongalleriet hvis du vil lese mer om dyrene i Bonvika. Alt fra den grusomme kattefamilien Pussein, til grisegjengen og de sofistikerte sauene.  

Sorgens høyborg

- Tegneserie for voksne-

Sorgens høyborg ble til fordi jeg ønsket å skape mer åpenhet om ulike følelser og tanker man kan møte i sorg. Både som sørgende og som pårørende. Der jeg kunne bruke både alvor og humor, fordi dette har vært en viktig del av min prosess.

Tegneserien ble etterhvert publisert i medlemstbladet til Landsforeningen uventet barnedød. 

Jeg har fått gode tilbakemeldinger og jobber nå med å gjøre den om til en bok om mestring av sorg og håper å kunne hjelpe flere der ute til å få hodet over vannet og finne gode verktøy til å mestre egen sorg. 

Trykk på linken under hvis du ønsker å lese tegneserien som ligger på min tegneserieblogg.